Mijn naam is Gabi Bartl – den Braver (geb. 1963).
Van jongs af aan vond ik bewegen en bewegingsoefeningen het leukste dat er was. Ik was gefascineerd door de lichaamswaarnemingen en de boeiende ervaringen die ik door mijn lichaamsbewegingen kon krijgen.

1988 - vond ik een prachtige dansopleiding (School voor Nieuwe Dansontwikkeling) in Amsterdam. Ik gaf daarna 22 jaar lang met veel plezier dansimprovisatie in Groningen.

1999 - volgde ik een training holistic pulsing en werd ik jaren later relaxatie-therapeute voor cranio-sacraal therapie.

2002 - startte ik met de 4-jarige primal rebirth therapie opleiding van het Aumm Instituut. Hierna volgden verschillende trainingen zoals co-dependancy, essentie werk, tantra trainingen.

2008 - kwam ik in aanraking met het traumawerk en volgde ik daarna de 2-jarige trauma opleiding bij het Aumm Instituut. In het traumawerk heb ik kunnen leren en ervaren dat het mogelijk is een trauma te helen. Mijn vertrouwen in het zelfhelende vermogen van het lichaam is daarbij gegroeid. In mijn eigen proces vond ik mijn diepste wens - namelijk welkom te zijn in deze wereld, de liefde te ontvangen die binnen en buiten mezelf ligt. Daarin opende zich voor mij de weg naar meditatie. Deze verrijkt mijn leven met vertrouwen en compassie naar mezelf en anderen.

2013 - ontdekte ik Qigong. Ik was direct diep geraakt door deze vorm van meditatie en de manier van oefenen. Door dagelijks te oefenen kan ik ervoor zorgen dat ik soepel en gezond blijf.

2014 - volgde ik de Zhineng Qigong opleiding level 1 in Amersfoort.

2015 - Zhineng Qigong level 2

Sindsdien is Zhineng Qigong de oefenvorm geworden waarin ik mag lesgeven met al mijn enthousiasme en kennis van het lichaam en de geest, en waarin ik mij verder kan ontwikkelen en groeien in mijn bewustzijn. Ik ben blij dat ik als therapeute in samenwerking met mijn cliënten de nodige ondersteuning kan bieden.

Ik heb mijn praktijk en cursusruimte gevestigd in een prachtige, zelf gecreëerde woonomgeving aan de rand van Groningen, waar ik samen met mijn man Alex den Braver en mijn dochter Kyo woon en werk.